Este important sa cunosti un service auto profesionist! Dar cum sa selectezi din atatea service-uri ce exita pretutindeni? ANPC ne da mai multe mentiuni ce ar fi bine sa le urmam.

Astfel nu vom fi inselati sau lasati fara bani. La ce sa fim precauti atunci cand calcam pragul unui service auto? La preturi, la cat de departe se afla de casa noastra sau la profesionalismul cu care isi respecta sarcinile angajatii? Citeste cateva sfaturi de care este recomandat sa tii cont atunci cand iti lasi automobilul in grija atelierelor auto. Fii atent la ce lucruri ai in automobil in intervalul in care acesta este la reparat. Din ce cauza? Se poate sa iti fie necesare anumite documente ori obiecte precum mobilul, laptopul, portofelul s.a..

Este recomandat ca anterior a lasa autoturismul in service sa testezi suprafata de reparatii. Aceasta iti va dezvalui aspecte esentiale despre competenta service-ului.

Un service de calitate are un spatiu in care poti astepta cu vedere spre atelierul, proprietarul putand observa cum se lucreaza la masina ta. In plus, dupa finalizarea activitatii tehnicianul care a reparat masina e raspunzator sa ofere proprietarului gasite cu probleme ce le-a schimbat si sa explice ce anume nu a mai functionat la ele.

Mare grija la fisa de dare in reparatie! Cineva din service va trebui sa analizeze autoturismul de fata cu clientul si http://www.badsi.ro sa indice in situatia in care autoturismul are urme pe vopsea sau este lovita. Constatarile vor fi notate in scopul compararii daca la parasirea service-ului masina e, estetic, exact cum a ateliere reparatii auto fost adusa.

Daca sunt necesare cheltuieli noi in intervalul reparatiei o persoana desemnata a service-ului trebuie sa discute cu proprietarul si sa ii specifice pe inteles ca va fi nevoie de o lucrare suplimentara.